Trends & nyheder | Inspired by
Badeværelsestrends 2021 – Vi elsker vores hjem Badeværelsestrends 2021 – Vi elsker vores hjem

Reportage, Tendenser og nyheder, Badeværelse inspiration

Badeværelsestrends 2021 – Vi elsker vores hjem

2020 har i den grad været en prøvelse for vores måde at leve på. Vi har været nødt til at ændre mange af vores elskede vaner, og meget af det, vi har taget for givet, gælder ikke længere. Men hvis der er én ting, vi er blevet bevidste om, så er det, hvor vigtigt vores hjem er. Det er der, vi bor, arbejder og tilbringer vores ferier. Der er altså al mulig grund til at fokusere endnu mere på vores hjem i 2021.

8 ting, som du skal tænke på, når du køber et badekar

Tendenser og nyheder, Badeværelse inspiration

8 ting, som du skal tænke på, når du køber et badekar

Et brusebad kan sagtens være skønt, men intet slår den spa-lignende oplevelse, man får, når man lister ud på badeværelset, lukker døren efter sig, synker ned i badekarret og lader sig omfavne af det varme og duftende vand. Hvis man da ellers har et badekar. Fredrik Leander er produktchef for badekar og badeværelsesmøbler hos Gustavsberg. Her får du hans eksperttips, som du kan bruge, når du har bestemt dig for at anskaffe et badekar:

Årets badeværelsestrends i 2019

Tendenser og nyheder, Badeværelse inspiration

Årets badeværelsestrends i 2019

I de seneste år har indretningsartikler vist mange eksempler på badeværelser i mørke og kraftige farver. Ofte er de blevet fremstillet som mørke, men varme og behagelige grotter, hvor man kan trække sig tilbage og restituere. Men hvordan ser det ud i 2019? Vi har set nærmere på de badeværelsestrends, der bliver talt og skrevet mest om.

Viser side 1 af 2

OM INSPIRED BY

OM INSPIRED BY

Velkommen til Gustavsbergs verden!

Med denne side ønsker vi at inspirere og hjælpe dig, der skal til at bygge et helt nyt eller renovere et ældre badeværelse. Vi vil gerne bidrage til at stimulere din fantasi og holde dig opdateret om de seneste trends og – naturligvis – også om Gustavsbergs udvalg af smarte, inspirerende produkter.

Inspiration har været en af drivkræfterne i den her virksomhed i ca. 190(!) år. Uden den var vi ikke her i dag. Med hjælp fra netop inspirationen er badeværelset gået fra at være et rum udelukkende beregnet til personlig hygiejne til et 'velværelse' og et rum for afslapning, nydelse, refleksion og egen tid af den bedste slags.

Hvis inspiration er en gave, så synes jeg personligt, at det er noget af det fineste, man kan give. Så værsgo’!

Angelica Zwahlen, Kommunikationschef Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiration (af latin inspiratio, genopladning, vække liv i), et stimuli der sætter gang i den åndelige, mentale virksomhed.

FØLG OS