Trends & nyheder | Inspired by
Svensk musikstjerne skabte sit drømmebadeværelse Svensk musikstjerne skabte sit drømmebadeværelse

Reportage, Tendenser og nyheter, Badeværelse inspiration

Svensk musikstjerne skabte sit drømmebadeværelse

I byen Kattvik lige udenfor Båstad får vi lov at kigge ind hos Måns Zelmerlöw i hans sommerhus. Huset blev renoveret med to større badeværelser i helt forskellig stil samt et mindre gæstetoilet. Vi ønskede, at vores badeværelser skulle være lyse, rummelige og smukke, siger Måns.

 

Årets badeværelsestrends i 2019

Tendenser og nyheter, Badeværelse inspiration

Årets badeværelsestrends i 2019

I de seneste år har indretningsartikler vist mange eksempler på badeværelser i mørke og kraftige farver. Ofte er de blevet fremstillet som mørke, men varme og behagelige grotter, hvor man kan trække sig tilbage og restituere. Men hvordan ser det ud i 2019? Vi har set nærmere på de badeværelsestrends, der bliver talt og skrevet mest om.

Danskerne bruger færre penge på nye badeværelser

Tendenser og nyheter, Badeværelse inspiration

Danskerne bruger færre penge på nye badeværelser

Er det virkelig muligt at lave et nyt badeværelse for mindre end 50.000 kroner? Svaret er ja, viser en landsdækkende undersøgelse. I undersøgelsen, der blev gennemført af YouGov på vegne af sanitetsproducent Villeroy & Boch Gustavsberg, svarede 47 procent, at de havde brugt mindre end 50.000 kroner på renovering af badeværelset. Respondenterne er alle personer, der har renoveret bad/toilet i løbet af de sidste 4 år.

Viser side 1 af 2

OM INSPIRED BY

OM INSPIRED BY

Velkommen til Gustavsbergs verden!

Med denne side ønsker vi at inspirere og hjælpe dig, der skal til at bygge et helt nyt eller renovere et ældre badeværelse. Vi vil gerne bidrage til at stimulere din fantasi og holde dig opdateret om de seneste trends og – naturligvis – også om Gustavsbergs udvalg af smarte, inspirerende produkter.

Inspiration har været en af drivkræfterne i den her virksomhed i ca. 190(!) år. Uden den var vi ikke her i dag. Med hjælp fra netop inspirationen er badeværelset gået fra at være et rum udelukkende beregnet til personlig hygiejne til et 'velværelse' og et rum for afslapning, nydelse, refleksion og egen tid af den bedste slags.

Hvis inspiration er en gave, så synes jeg personligt, at det er noget af det fineste, man kan give. Så værsgo’!

Angelica Zwahlen, Kommunikationschef Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiration (af latin inspiratio, genopladning, vække liv i), et stimuli der sætter gang i den åndelige, mentale virksomhed.

INSTAGRAM
FØLG OS