Trends & nyheder | Inspired by
Sort gar vist aldrig af mode Sort gar vist aldrig af mode

Tendenser og nyheter, Badeværelse inspiration

Sort gar vist aldrig af mode

Gå i sort på badeværelset! Trenden med sorte detaljer på vores badeværelser holder stadig. Vi ser det på alt fra badmøbler, sanitet, armaturer og mindre detaljer som greb Det tidløse sort/hvide look giver både et klassisk og elegant udtryk men også et moderne og stilrent.

Danskerne bruger færre penge på nye badeværelser

Tendenser og nyheter, Badeværelse inspiration

Danskerne bruger færre penge på nye badeværelser

Er det virkelig muligt at lave et nyt badeværelse for mindre end 50.000 kroner? Svaret er ja, viser en landsdækkende undersøgelse. I undersøgelsen, der blev gennemført af YouGov på vegne af sanitetsproducent Villeroy & Boch Gustavsberg, svarede 47 procent, at de havde brugt mindre end 50.000 kroner på renovering af badeværelset. Respondenterne er alle personer, der har renoveret bad/toilet i løbet af de sidste 4 år.

Nu er det endnu bedre at tage et bad

Tendenser og nyheter, Badeværelse inspiration

Nu er det endnu bedre at tage et bad

Badekar er lig med hverdagsluksus. På badeværelset er det nemlig tilladt at lukke sig inde, låse døren, synke ned i det varme vand og lade tankerne vandre. Hvis du spørger os hos Gustavsberg, hvad der er den bedste form for luksus i hverdagen, så er det lige præcis et varmt karbad. Det kan være den perfekte belønning på en travl dag og hjælper os med at sænke farten, skuldrene og fuldkommen slappe af samtidig med, at vi tanker energi til en ny og travl dag.

Viser side 1 af 2

OM INSPIRED BY

OM INSPIRED BY

Velkommen til Gustavsbergs verden!

Med denne side ønsker vi at inspirere og hjælpe dig, der skal til at bygge et helt nyt eller renovere et ældre badeværelse. Vi vil gerne bidrage til at stimulere din fantasi og holde dig opdateret om de seneste trends og – naturligvis – også om Gustavsbergs udvalg af smarte, inspirerende produkter.

Inspiration har været en af drivkræfterne i den her virksomhed i ca. 190(!) år. Uden den var vi ikke her i dag. Med hjælp fra netop inspirationen er badeværelset gået fra at være et rum udelukkende beregnet til personlig hygiejne til et 'velværelse' og et rum for afslapning, nydelse, refleksion og egen tid af den bedste slags.

Hvis inspiration er en gave, så synes jeg personligt, at det er noget af det fineste, man kan give. Så værsgo’!

Angelica Zwahlen, Kommunikationschef Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiration (af latin inspiratio, genopladning, vække liv i), et stimuli der sætter gang i den åndelige, mentale virksomhed.

INSTAGRAM
FØLG OS