Reportage | Inspired by
Badeværelsestrends 2021 – Vi elsker vores hjem Badeværelsestrends 2021 – Vi elsker vores hjem

Reportage, Tendenser og nyheder, Badeværelse inspiration

Badeværelsestrends 2021 – Vi elsker vores hjem

2020 har i den grad været en prøvelse for vores måde at leve på. Vi har været nødt til at ændre mange af vores elskede vaner, og meget af det, vi har taget for givet, gælder ikke længere. Men hvis der er én ting, vi er blevet bevidste om, så er det, hvor vigtigt vores hjem er. Det er der, vi bor, arbejder og tilbringer vores ferier. Der er altså al mulig grund til at fokusere endnu mere på vores hjem i 2021.

Tomas fra VårgårdaHus vælger Gustavsberg

Projekter, Reportage

Tomas fra VårgårdaHus vælger Gustavsberg

Tomas Bernerek er projektchef på VårgårdaHus og en varm fortaler for Gustavsbergs produkter. Hans målsætning er at have de mest tilfredse kunder på markedet. Ligesom os.

Lovisas prof-tips til armaturer

Reportage, Badeværelse inspiration

Lovisas prof-tips til armaturer

Lovisa Nyman blev uddannet til blikkenslager i 2010 og har arbejdet som VVS- installatør i 8 år. Hendes arbejdsopgaver har ofte handlet om at yde service til skuffede og vrede kunder, når noget er gået i stykker.

Viser side 1 af 2

OM INSPIRED BY

OM INSPIRED BY

Velkommen til Gustavsbergs verden!

Med denne side ønsker vi at inspirere og hjælpe dig, der skal til at bygge et helt nyt eller renovere et ældre badeværelse. Vi vil gerne bidrage til at stimulere din fantasi og holde dig opdateret om de seneste trends og – naturligvis – også om Gustavsbergs udvalg af smarte, inspirerende produkter.

Inspiration har været en af drivkræfterne i den her virksomhed i ca. 190(!) år. Uden den var vi ikke her i dag. Med hjælp fra netop inspirationen er badeværelset gået fra at være et rum udelukkende beregnet til personlig hygiejne til et 'velværelse' og et rum for afslapning, nydelse, refleksion og egen tid af den bedste slags.

Hvis inspiration er en gave, så synes jeg personligt, at det er noget af det fineste, man kan give. Så værsgo’!

Angelica Zwahlen, Kommunikationschef Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiration (af latin inspiratio, genopladning, vække liv i), et stimuli der sætter gang i den åndelige, mentale virksomhed.

FØLG OS