Reportage | Inspired by
Svensk musikstjerne skabte sit drømmebadeværelse Svensk musikstjerne skabte sit drømmebadeværelse

Reportage, Tendenser og nyheter, Badeværelse inspiration

Svensk musikstjerne skabte sit drømmebadeværelse

I byen Kattvik lige udenfor Båstad får vi lov at kigge ind hos Måns Zelmerlöw i hans sommerhus. Huset blev renoveret med to større badeværelser i helt forskellig stil samt et mindre gæstetoilet. Vi ønskede, at vores badeværelser skulle være lyse, rummelige og smukke, siger Måns.

 

Atlantic - Vask smart og smukt

Reportage, Badeværelse inspiration

Atlantic - Vask smart og smukt

Gustavsberg har været med til at hæve standarden på svenske badeværelser i 190 år (!) med alt fra grundlæggende hygiejne til innovative løsninger og det sidste nye inden for miljøvenlig teknologi. Med sin nye armaturserie, som går under navnet Atlantic, vil man hæve barren for svensk standarddesign.

Børnenes eget badeværelse

Reportage, Badeværelse inspiration

Børnenes eget badeværelse

De elsker deres hus, som ligger på en skrånende grund og er fra 40’erne, men engang i 80’erne byggede de tidligere ejere om og fjernede praktiske rum som fx gode badeværelser. Det har familien Omarsson lavet om på.

Viser side 1 af 2

OM INSPIRED BY

OM INSPIRED BY

Velkommen til Gustavsbergs verden!

Med denne side ønsker vi at inspirere og hjælpe dig, der skal til at bygge et helt nyt eller renovere et ældre badeværelse. Vi vil gerne bidrage til at stimulere din fantasi og holde dig opdateret om de seneste trends og – naturligvis – også om Gustavsbergs udvalg af smarte, inspirerende produkter.

Inspiration har været en af drivkræfterne i den her virksomhed i ca. 190(!) år. Uden den var vi ikke her i dag. Med hjælp fra netop inspirationen er badeværelset gået fra at være et rum udelukkende beregnet til personlig hygiejne til et 'velværelse' og et rum for afslapning, nydelse, refleksion og egen tid af den bedste slags.

Hvis inspiration er en gave, så synes jeg personligt, at det er noget af det fineste, man kan give. Så værsgo’!

Angelica Zwahlen, Kommunikationschef Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiration (af latin inspiratio, genopladning, vække liv i), et stimuli der sætter gang i den åndelige, mentale virksomhed.

INSTAGRAM
FØLG OS