Reportage | Inspired by
Gustavsberg Care - badrumsprodukter för vården Gustavsberg Care - badrumsprodukter för vården

Projekt, Reportage

Gustavsberg Care - badrumsprodukter för vården

I ett tidigt skede 2010 bjöds gustavsberg in i projekteringen av nya Karolinska sjukhuset, bland annat därför att Gustavsberg redan förde en dialog med regionerna och potentiella beställare om mer ändamålsenliga och långsiktigt hållbara badrumsprodukter till vården. Idag finns Gustavsberg CARE i flertalet av sveriges största sjukhus.

Badrumstrender 2020: Våra hem ska vara ett andningshål

Reportage, Trender & nyheter, Badrumsinspiration

Badrumstrender 2020: Våra hem ska vara ett andningshål

I år ska våra hem vara ett andningshål där naturen sätter tonen. Det ser vi inte bara i färgsättningen utan även i materialvalen. Nu önskar vi bli ett med naturen och omger oss med färger som brunt, beige och vitt tillsammans med creme, ljusa gula toner och självklart alla gröna nyanser.

Tomas på VårgårdaHus väljer Gustavsberg

Projekt, Reportage

Tomas på VårgårdaHus väljer Gustavsberg

Tomas Bernerek är projektchef på VårgårdaHus och sann förespråkare av Gustavsbergs produkter. Hans målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder. Precis som vi.

Visar sida 1 av 3

OM INSPIRED BY

OM INSPIRED BY

Välkommen till Gustavsbergs värld!

Med den här sidan vill vi inspirera och hjälpa dig som bygger eller renoverar ett badrum. Vi vill stimulera din fantasi och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och – förstås – om Gustavsbergs utbud av smarta, inspirerande produkter.

Inspiration har varit en av drivkrafterna i det här företaget i ca 190(!) år. Utan den hade vi inte varit där vi är idag. Med inspirationens hjälp har badrummet gått från att vara ett rum för enbart hygien till ett rum för njutning, lyx, reflektion och avkopplande egentid av bästa sort.

Om inspiration vore en gåva så tycker jag personligen att det är något av det finaste man kan ge bort. Så varsågod.

Angelica Zwahlen, Kommunikationschef Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiration (av latin inspiro, inblåsa, väcka liv i), ett stimuli som sätter igång mental verksamhet.

 

FÖLJ OSS