Projekt | Inspired by
Gustavsberg Care - badrumsprodukter för vården Gustavsberg Care - badrumsprodukter för vården

Projekt, Reportage

Gustavsberg Care - badrumsprodukter för vården

I ett tidigt skede 2010 bjöds gustavsberg in i projekteringen av nya Karolinska sjukhuset, bland annat därför att Gustavsberg redan förde en dialog med regionerna och potentiella beställare om mer ändamålsenliga och långsiktigt hållbara badrumsprodukter till vården. Idag finns Gustavsberg CARE i flertalet av sveriges största sjukhus.

Åpromenaden i Uppsala

Projekt

Åpromenaden i Uppsala

Åpromenaden, ett treårigt byggprojekt som inleddes 2016 tillsammans med ByggPartner och GK Rör, omfattar en stor nybyggnation med cirka 270 lägenheter, garage, butiker och lokaler i markplan. Här har Gustavsberg levererat allt från ventiler, kopplingar, tvättställs- och köksblandare till duscharmatur och sanitetsporslin som tvättställ och wc-stolar till samtliga badrum och kök.

Nya Karolinska Solna (NKS)

Projekt

Nya Karolinska Solna (NKS)

2016 öppnade Nya Karolinska Solna, den mest avancerade sjukvården för de svårast sjuka och skadade. Gustavsberg tillsammans med Skanska Healthcare har tagit fram en serie anpassade produkter till NKS.

Visar sida 1 av 2

OM INSPIRED BY

OM INSPIRED BY

Välkommen till Gustavsbergs värld!

Med den här sidan vill vi inspirera och hjälpa dig som bygger eller renoverar ett badrum. Vi vill stimulera din fantasi och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och – förstås – om Gustavsbergs utbud av smarta, inspirerande produkter.

Inspiration har varit en av drivkrafterna i det här företaget i ca 190(!) år. Utan den hade vi inte varit där vi är idag. Med inspirationens hjälp har badrummet gått från att vara ett rum för enbart hygien till ett rum för njutning, lyx, reflektion och avkopplande egentid av bästa sort.

Om inspiration vore en gåva så tycker jag personligen att det är något av det finaste man kan ge bort. Så varsågod.

Angelica Zwahlen, Kommunikationschef Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiration (av latin inspiro, inblåsa, väcka liv i), ett stimuli som sätter igång mental verksamhet.

 

FÖLJ OSS