Kylpyhuoneideoita | Inspired by
Kylpyhuonetrendit 2021 – Rakkaudesta kotiin Kylpyhuonetrendit 2021 – Rakkaudesta kotiin

Reportaasi, Trendit & Uutiset, Kylpyhuoneideoita

Kylpyhuonetrendit 2021 – Rakkaudesta kotiin

2020 on todellakin koetellut elämäntapaamme. Olemme joutuneet muuttamaan tottumuksiamme ja kohtaamaan epävarmuuden. Yksi asia on kuitenkin noussut tärkeämmäksi kuin koskaan, nimittäin kotimme. Se tarjoaa puitteet niin arkeen, työhön kuin juhlaan. Siinä onkin kylliksi syytä keskittyä kotiin entistäkin enemmän vuonna 2021.

Kylpyhuonetrendit 2020: Koti kuin keidas

Reportaasi, Trendit & Uutiset, Kylpyhuoneideoita

Kylpyhuonetrendit 2020: Koti kuin keidas

Tänä vuonna kodista luodaan keidas, johon luonto tuo oman mausteensa. Ei vain värien, vaan myös materiaalien suhteen. Vuoden väri on ajaton, rauhallisen sinisen sävy, joka tuo mieleen pilvettömän yötaivaan tai syvän meren.

8 asiaa, jotka sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi kylp

Trendit & Uutiset, Kylpyhuoneideoita

8 asiaa, jotka sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi kylp

Kunnon suihku on toki ihana, mutta mikään ei voita rauhallista kylpyhetkeä, joka muistuttaa suorastaan kylpylävierailua. Tassuttele siis kylpyhuoneeseen, sulje ovi perässäsi ja vajoa ammeeseen täynnä kuumaa ja tuoksuvaa vettä. Jos siis satut omistamaan kylpyammeen. Fredrik Leander työskentelee Gustavsbergin kylpyammeiden ja kylpyhuonekalusteiden tuotepäällikkönä. Tässä hänen asiantuntijavinkkinsä kylpyammeen hankintaan:

Sivu 1 / 3

MIKÄ ON INSPIRED BY

MIKÄ ON INSPIRED BY

 

Tervetuloa Gustavsbergin maailmaan!

Tämän sivun avulla haluamme inspiroida ja auttaa sinua, joka rakennat uutta tai remontoit vanhaa kylpyhuonetta. Tavoitteenamme on stimuloida aistejasi ja mielikuvitustasi, pitää sinut ajan tasalla kylpyhuonetrendeistä, sekä tietysti kertoa Gustavsbergin fiksuista tuotteista.

Inspiraatio on ollut yrityksemme kantava voima jo n. 190(!) vuotta. Ilman sitä emme olisi täällä tänään. Inspiraation ansiosta kylpyhuoneesta on tullut peseytymistilan lisäksi paikka rentoutumiselle, nauttimiselle, mietiskelylle, sekä arjen luksukselle - omalle ajalle.

Jos inspiraatio olisi lahja, olisi se mielestäni paras lahja, jonka toiselle voi antaa. Siispä, olkaa hyvä.

Angelica Zwahlen, PR-vastaava Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiraatio (lat. inspiro, henkeyttämä, herättää eloon), virike, joka herättää mielikuvituksen.

 

SEURAA MEITÄ