Inspired By | Inspired by
Gustavsberg Care - badrumsprodukter för vårdenGustavsberg Care - badrumsprodukter för vården

Projekt, Reportage

Gustavsberg Care - badrumsprodukter för vården

I ett tidigt skede 2010 bjöds gustavsberg in i projekteringen av nya Karolinska sjukhuset, bland annat därför att Gustavsberg redan förde en dialog med regionerna och potentiella beställare om mer ändamålsenliga och långsiktigt hållbara badrumsprodukter till vården. Idag finns Gustavsberg CARE i flertalet av sveriges största sjukhus.

Arctic Bath – en unik upplevelse

Projekt, Reportage, Trender & nyheter, Badrumsinspiration

Arctic Bath – en unik upplevelse

Precis söder om polarcirkeln i Lappland intill eller rättare sagt på Luleälven ligger ett unikt runt hotell flytande. Badrummen är designade med produkter från Gustavsberg och Villeroy & Boch.

Svart – färgen som aldrig går ur modet

Trender & nyheter, Badrumsinspiration

Svart – färgen som aldrig går ur modet

Trenden med svarta detaljer i våra badrum håller i sig. Vi ser det på allt från möbler, badrumsporslin, blandare till mindre detaljer som knoppar och handtag. Den tidlösa svartvita looken kan både ge ett klassiskt och elegant intryck, men också ett modernt och stilrent.

Visar sida 1 av 5

OM INSPIRED BY

OM INSPIRED BY

Välkommen till Gustavsbergs värld!

Med den här sidan vill vi inspirera och hjälpa dig som bygger eller renoverar ett badrum. Vi vill stimulera din fantasi och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och – förstås – om Gustavsbergs utbud av smarta, inspirerande produkter.

Inspiration har varit en av drivkrafterna i det här företaget i ca 190(!) år. Utan den hade vi inte varit där vi är idag. Med inspirationens hjälp har badrummet gått från att vara ett rum för enbart hygien till ett rum för njutning, lyx, reflektion och avkopplande egentid av bästa sort.

Om inspiration vore en gåva så tycker jag personligen att det är något av det finaste man kan ge bort. Så varsågod.

Angelica Zwahlen, Kommunikationschef Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiration (av latin inspiro, inblåsa, väcka liv i), ett stimuli som sätter igång mental verksamhet.

 

FÖLJ OSS