Inspiration til badeværelset | Inspired by
Sort gar vist aldrig af mode Sort gar vist aldrig af mode

Tendenser og nyheter, Badeværelse inspiration

Sort gar vist aldrig af mode

Gå i sort på badeværelset! Trenden med sorte detaljer på vores badeværelser holder stadig. Vi ser det på alt fra badmøbler, sanitet, armaturer og mindre detaljer som greb Det tidløse sort/hvide look giver både et klassisk og elegant udtryk men også et moderne og stilrent.

Husmandsstedet, som fik vandkloset

Badeværelse inspiration

Husmandsstedet, som fik vandkloset

Det her er historien om to brødre, der arvede et husmandssted i Vallentuna uden for Stockholm. Og som opførte en smart tilbygning, som gav de to familier hvert deres toilet.

Lovisas prof-tips til armaturer

Reportage, Badeværelse inspiration

Lovisas prof-tips til armaturer

Lovisa Nyman blev uddannet til blikkenslager i 2010 og har arbejdet som VVS- installatør i 8 år. Hendes arbejdsopgaver har ofte handlet om at yde service til skuffede og vrede kunder, når noget er gået i stykker.

Viser side 1 af 3

OM INSPIRED BY

OM INSPIRED BY

Velkommen til Gustavsbergs verden!

Med denne side ønsker vi at inspirere og hjælpe dig, der skal til at bygge et helt nyt eller renovere et ældre badeværelse. Vi vil gerne bidrage til at stimulere din fantasi og holde dig opdateret om de seneste trends og – naturligvis – også om Gustavsbergs udvalg af smarte, inspirerende produkter.

Inspiration har været en af drivkræfterne i den her virksomhed i ca. 190(!) år. Uden den var vi ikke her i dag. Med hjælp fra netop inspirationen er badeværelset gået fra at være et rum udelukkende beregnet til personlig hygiejne til et 'velværelse' og et rum for afslapning, nydelse, refleksion og egen tid af den bedste slags.

Hvis inspiration er en gave, så synes jeg personligt, at det er noget af det fineste, man kan give. Så værsgo’!

Angelica Zwahlen, Kommunikationschef Villeroy & Boch Gustavsberg

Inspiration (af latin inspiratio, genopladning, vække liv i), et stimuli der sætter gang i den åndelige, mentale virksomhed.

INSTAGRAM
FØLG OS